loading

HORDAN FORTSETTE Å NYTE ONSTAR-FORDELENE.

Hvis du ikke abonnerer, vil du miste alle dine OnStar 1 , 2 fordeler. Ikke bekymre deg: Å bestille en videreføring av OnStar-tjenestene 3 er enkelt. Du har 2 alternativer:

PRISER

Et årlig abonnement på OnStar kommer til den fordelaktige prisen på kun 1095 NOK (inkl. mva) 4.
ALTERNATIV 1

Logg inn på OnStar-portalen med ditt brukernavn og passord, og gå til "OnStar-pakker" for å kjøpe OnStar-servicepakken.


ONSTAR PORTAL
ALTERNATIV 2

Trykk på den blå serviceknappen i bilen for å snakke med en OnStar-rådgiver. De vil hjelpe deg med å bestille en videreføring av OnStar-tjenestene.

RING ONSTAR1 Hvis du etter prøveperioden ikke kjøper et OnStar-abonnement, vil du ikke lenger kunne benytte OnStar-tjenestene, eller kunne få tilgang til OnStar-funksjonene i myOpel-appen. Selv uten et aktivt OnStar-abonnement, vil du fortsatt motta bildiagnostikk i en månedlig e-post i ett ekstra år, hvis du ikke aktivt melder deg av.

2 OnStar-tjenestene krever aktivering, mobilnettverk og tilgjengelig GPS-dekning. Gebyrer vil påløpe etter den kostnadsfrie prøveperioden er over. OnStar-abonnementpakker kan være forskjellig fra de tjenestene som inngår i den kostnadsfrie prøvepakken. Enkelte funksjoner er kanskje ikke tilgjengelige for bestemte modeller og utstyrnivå. Vilkår og betingelser gjelder.

3 Hvis bilen din er innenfor dekningsperioden til Opel Assistanse (veihjelpsprogrammet til Opel), vil OnStar tilby veihjelpassistanse gratis. Hvis bilen din ikke er dekket av Opels veihjelpsprogram, vil leverandøren av bergingstjenesten kunne ta betalt for sine tjenester.

4 Ta kontakt med forhandler for mer informasjon om abonnementspriser.


 
Opel er ikke ansvarlig for å levere OnStar-tjenester. Disse tjenestene leveres av OnStar Europe Limited, et GM-selskap.
Tilbake til toppen