loading

Kontakt.

Finner du ikke svar på dine spørsmål i FAQ? Trenger du hjelp, eller er på jakt etter mer informasjon? Ikke nøl med å ta kontakt med OnStar-sentralen vår. Vårt serviceteam er klar til å hjelpe deg.

Ring OnStar   Ring OnStar    Send eSend e-post-post Send brev    Send brev 

Lokal avgiftsfri: 80 05 82 17

Lokal belastet: 23 02 46 44
Internasjonalt avgiftsfri: (00)800 800 22 334 
onstar.europe@onstar.com 
OnStar Europe Ltd,

Osborne Rd, Luton, Bedfordshire
LU1 3YT, UK1 - 151 - 150
United Kingdom OnStar FAQ.


Hvilke biler vil være utstyrt med OnStar?

OnStar er tilgjengelig på tvers av vårt utvalg av personbiler fra Corsa til Insignia.

Hvordan får jeg OnStar?

OnStar vil være standard for INNOVATION OG PREMIUM, og kommer som tilleggsutstyr på EDITION. Vennligst se bilkonfiguratoren for spesifikk tilgjengelighet. Når du kjøper din nye Opel, vil forhandleren forklare hvordan du får OnStar, og aktivere tjenestene på nettet.

Hvordan kommer jeg i gang med å bruke OnStar?

Når du kjøper en bil utstyrt med OnStar, må du registrere og aktivere OnStar for at det skal fungere. Du vil motta en e-post fra Opel - bare klikk på linken for å fullføre aktiveringen. Hvis du har kjøpt en tidligere eid OnStar utstyrt bil, trykker du bare på serviceknappen for å snakke med en OnStar-rådgiver for å sette opp din egen OnStar-konto. Hvis du har andre spørsmål, trykker du enkelt på serviceknappen for å snakke med en OnStar-rådgiver.

Hvordan får jeg tilgang til OnStar-kontoen min?

Når kontoen er satt opp, vil du kunne få tilgang til OnStar-kontoen din via myOpel.

Er alle tjenester tilgjengelig på alle biler?

*Det er kanskje noen tjenester som ikke er tilgjengelige på enkelte bil-modeller, se "Modellspesifikasjoner" for flere detaljer

Kan jeg ha OnStar i min nåværende bil?

OnStar er kun tilgjengelig i Opels nye modeller og kan bestilles for de fleste MY17 biler. OnStar kan ikke ettermonteres på eksisterende biler.

Kan jeg få OnStar i andre bilmerker?

OnStar er en unik tjeneste som bare er tilgjengelig i Opel-biler

Hvordan kan jeg si opp abonnementet mitt?

Du kan slutte å motta OnStar-tjenester når som helst, selv om vi naturligvis ikke håper det er tilfelle. Du kan gå på nettet til din OnStar-konto og slette den, eller du kan trykke på OnStar-serviceknappen i bilen og snakke med en rådgiver som kan hjelpe deg.

Vil OnStar jobbe når jeg reiser utenlands?

Ja, OnStar-tjenester er tilgjengelige over hele Europa. Se listen over landene under «Hvordan skaffe seg OnStar» -delen som viser hvor OnStar-tjenester er tilgjengelig.


Tilbake til toppen